Uhapšen Podgoričanin: U tuči ispred kafića sugrađanina teško povrijedio

Podgorička policija uhapsila je P.B (33) po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede jednoj osobi u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije. 

On je, kako se sumnja, u noći između 7. i 8. novembra ispred jednog ugostiteljskog objekta u glavnom gradu fizički napao oštećenog na način što ga je udario staklenom flašom u predjelu glave, usljed čega je oštećeni oboren na asfaltnu podlogu, zatim mu je zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela.

„Nakon toga, P.B. je oštećenom ponovo zadao udarac staklenom flašom u predjelu glave, a zatim i stolicom koja se nalazila u blizini, u predjelu glave i tijela. Oštećeni je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu fakture nosne kosti sa dislokacijom, kao i povrede krvnog suda na glavi, a koje su konstatovane u izvještaju ljekara specijaliste u Kliničkom centru Crne Gore. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, te su sa nadzornih kamera izuzeti video snimci u cilju identifikacije izvršioca i rasvjetljavanja ovoga događaja“, saopštili su iz Uprave policije.

Kako su kazali iz policije, u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od očevica događaja, te je sa oštećenim obavljen razgovor.

Foto: Ilustracija

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA