Ubistvo Markovića: Policija traga za izvršiocima, nekoliko osoba privedeno na saslušanje

Radovan Marković (29) preminuo je nakon što je sinoć ranjen u pucnjavi u Meterizima, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije. Iz policije je saopšteno da se preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje i da je u toku pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih. Kako saznaje RTCG, nekoliko osoba privedeno je na saslušanje, ali više podataka, kako kažu, nijesu mogli dobiti u interesu istrage.

„U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja. Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života“, kaže se u saopštenju.

Kažu da je to sve što mogu saopštiti u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja.

Ranije je iz policije saopšteno da je u pucnjavi koja se dogodila u mjestu Meterizi na magistralnom putu Podgorica – Cetinje povrijeđena jedna osoba, koja je kasnije podlegla povredama.

Kako se navodi u saopštenju, pucnjava se dogodila juče oko 18 sati i 40 minuta.

„U mjestu Meterizi, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, oko 18.40 je došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba povrijeđena“, kazali su ranije iz policije.

Policija preduzimaju se intenzivne aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i rasvjetljavanja događaja.

Foto: Ilustracija/elements.envato

Video: Dan

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA