U Nikšiću uhapšena još jedna osoba zbog tuče

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad” – Odjeljenje bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju događaja od 2. avgusta u kojem su dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede, identifikovali i uhapsili još jednu osobu, S.R. (28) iz Nikšića, saopšteno je iz Uprave policije.

Podsjećaju da su prethodno uhapšeni N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teške tjelesne povrede.

„Oni su, kako se sumnja, tokom noći 2. avgusta ispred ugostiteljskog objekta „Montenegro pub” u ulici Novice Cerovića fizički napali oštećene M.B. (23) i K.B. (23), koji su tom prilikom zadobili teške tjelesne povrede, M.B. u vidu loma nosne i sinusne kosti, a K.B. u vidu preloma vilične kosti“, navode iz policije.

Dodaju da su pored tih aktivnosti radnje policije usmjerene na utvrđivanju okolnosti i postojanja osnova sumnji da li je neko od lica koja su predmet operativne obrade pokušalo da spriječi dokazivanje ovog krivičnog djela, na način što je izbrisalo video-zapis sa nadzornih kamera u objektu i ispred objekta, koji se isključivo odnosi na sami događaj.

„Kada je u pitanju stanje bezbjednosti na teritoriji nadležnosti Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad” u julu su registrovana i prijavljena ukupno 54 krivična djela, gdje su aktivnostima službenika policije rasvijetljena 53 krivična djela, procesuirano 45 fizičkih i dva pravna lica. Na osnovu statističkih parametara, obavještajnih podataka, policijsko – tužilačkih istraga i pokrenutih sudskih postupaka konstatujemo da je stanje bezbjednosti ovog regionalnog centra veoma povoljno i stabilno“, zaključuju u saopštenju.

Foto: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA