Prekršajne prijave protiv dvije osobe kod kojih je pronađena marihuana

Policija u Ulcinju pronašla je kod dvije osobe manju količinu marihuane, i protiv njih su podnijete prekršajne prijave.

„Kontrolom S.K. (39) pronađena je ručno pravljena cigareta sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i tri manja pvc pakovanja sa istim sadržajem, ukupne mase 13,8 grama“, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, kako ej saopšteno, ulcinjska policija je u blizini drugog ugostiteljskog objekta na Velikoj plaži kontrolisala vozača I.K. (24). Kod njega je tom prilikom pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 17,2 grama, te drobilicu sa pomenutom materijom.

„Sa događajima je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama S.K. i I.K. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, saopšteno je iz UP.

Protiv S.K. i I.K. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je pomenuta materija oduzeta i upućena u Fornezički centar u Danilovgradu na vještačenje.

Foto: Dnevno

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA