Krapović: Stavićemo tačku na SKY bruku

Da Demokratsku partiju socijalista boli odlazak u političku prošlost, pokazuju i posljednji trzaji ranjene, mafijaške hobotnice, izjavio je potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović.  

Kako je izjavio  u odgovoru na saopštenje DPS-a, Demokratska partija socijalista polako, ali sigurnim koracima uništava samu sebe.

„Pod vašim vođstvom država je bila narko klan. Kavački ili Škaljarski, svejedno je. Jer i oni i svi drugi su za vrijeme vaše vlasti uzletjeli i pozicionirali se iznad države, iznad građana. Od najljepše zemlje na svijetu napraljen je kriminalni brlog, što dokazuju Sky prepiske. I sada smo vam mi krivi? Vaše vrijeme je davno prošlo. Vrijeme u kojem će mafija držati glavnu riječ, kao i vrijeme u kojem će građani biti osiromašeni i ucijenjeni. Mi znamo da vi želite da se sve to vrati, jer samo na taj način umijete da funkcionišete, ali to će se desiti nikada! Nakon ovog reagovanja, možda vam Tigar smanji kiriju, možda uspijete i da poljuljate nekoga, ali nas zasigurno nećete i to vam garantujemo. Što se tiče nas, stavićemo tačku na ovu bruku i dovesti do kraja borbu protiv mafije u Crnoj Gori, za svakog građanina, za nove naraštaje, za Crnu Goru, kao što smo i obećali. Adio mafijo. Adio sluge mafije“, poručio je Krapović. 

Izvor: RTCG

Foto: Demokrate

NIKŠIĆ PROGNOZA