Kotor: Uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja

Policijskim službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor juče u poslijepodnevnim časovima prijavljeno lice B.V. (57) za nasilje u porodici, navode iz Uprave policije.

„Policija je izašla na lice mjesta stanovanja B.V. i zatekla ga vazdušnom puškom, koja je od njega oduzeta, a on je doveden u službene prostorije. Lišen je slobode zbog prekršaja iz čl. 36 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici“, kaže se u saopštenju iz policije.

Foto: Uprava policije

U daljim radnjama kotorske policije, kako se dodaje, a postupajući po operativnim saznanjima, policijski službenici su otišli na mjesto stanovanja B.V. u mjestu Mecerov brijeg u Kotoru i oduzeli automatsku pušku M 70, sa okvirom u kojem se nalazilo 16 komada mucije kalibra 7.62 mm kao i još 56 komada municije istog kalibra, koji su se nalazilli u pvc pakovanju.

„Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji je naložio da se ovo lice jutros liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, zaključuje se u saopštenju.

Naslovna foto: ilustracija/elements.envato

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA