Dukaj: Riječ Žabljak asocira na neopisivo lijepu  prirodu koja je prepoznata

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, čestitao je 17. septembar, Dan opštine Žabljak, predsjedniku Opštine Žabljak, Radošu Žugiću i predsjedniku Skupštine opštine Žabljak, Ivanu Popoviću.  

„Sa zadovoljstvom upućujem najsrdačnije čestitke, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Žabljaka, povodom 17. septembra, Dana opštine. Sama riječ Žabljak, asocira na neopisivo lijepu  prirodu koja je prepoznata i zahvaljujući kojoj je Žabljak postao turistički dragulj, privlačeći tako turiste iz cijelog svijeta. Broj noćenja, dostignut samo tokom avgusta, a tek tokom cijele ljetnje sezone, je neprocjenjiv resurs i doprinos razvojnom potencijalu Žabljaka. Bogata turistička ponuda, razvoj poljoprivrede i šumarstva, neki su od mnogih progresivnih aspekata koje je opština Žabljak postigla, dodajući tu napor da se ova opština transformiše u investicioni i razvojni centar. Ono što prepoznajemo i podržavamo jeste podrška koju opština pruža mladima u otvaranju sopstvenog biznisa“, naveo je ministar.

Ministarstvo javne uprave, kako navodi, nastavlja sa podrškom opštini Žabljak u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije, kroz realizaciju zajedničkih programa i projekata.

„Uz najbolje želje vama, svim građankama i građanima Žabljaka, još jednom čestitam 17. septembar“ istakao je Dukaj.

Foto: Ministarstvo javne uprave

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA