(VIDEO) Erdoganu pozlilo dok je davao intervju, prekinuto snimanje

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan prekinuo je u utorak televizijski intervju uživo, a zatim se vratio, izvinio i objasnio što se događa.

Turski lider Redžep Tajip Erdogan (69) održao je tri predizborna govora u utorak uoči parlamentarnih i predsjedničkih izbora 14. maja.

Veče je trebalo da završi intervjuom uživo za Ulke TV i Kanal 7. Međutim, njegovo pojavljivanje na televiziji odgođeno je više od 90 minuta, a zatim je prekinuto tokom  razgovora. Kamera se zatresla, a novinar koji je postavljao pitanje ustao je sa stolice te je prenos prekinut.

Iza kamere se čuo neidentifikovan glas kako uzdiše. Erdogan se vratio oko 15 minuta kasnije i izvinio se te objasnio da mu je loše.

“Juče i danas bili su naporni dani. Dobio sam stomačni virus. U jednom trenutku zapitao sam se bi li bilo pogrešno ako bismo otkazali intervju. Ali obećali smo. Tražim oproštaj od vas i naše publike”, rekao je Erdogan.

Lice mu je izgledalo umorno, a oči su mu se suzile dok je govorio. Turski lider potom je odgovorio na još nekoliko pitanja prije završetka emisije, prenosi Dnevnik.hr.

Erdogan i njegova stranka dominirali su turskom politikom posljednjih 20 godina. Međutim, ova izborna kampanja predstavlja jedan od najtežih Erdoganovih izazova tokom njegove duge vladavine.

Izvor: N1
Foto: EPA-EFE

NIKŠIĆ PROGNOZA