Ubijen predsjednik kolumbijskog Tigresa

Predsjednik kolumbijskog drugoligaša Tigres iz Bogote Edgar Paes ubijen je dok se vraćao sa meča tog kluba sa Atletikom iz Kalija.

Njega su, u momentu dok je kolima stajao na semaforu, ubili nepoznati počinioci koji su sa motora ispalili više hitaca. Sa Paesom je u kolima bila i njegova kćerka.

Smrt ovog funkcionera, koji je nekada bio i direktor u prvoligašu Independienteu iz Santa Fea, obavijena je velom misterije pošto ni kolumbijski mediji nisu mogli ili nisu smjeli da ponude više informacija o motivima ubistva.

Međutim, novinar Oskar Ostos, urednik portala „Gol Carol“, prvi je objavio vijest i iznio neke detalje u vezi sa ovim zločinom, još jednom u nizu u kolumbijskom fudbalu.

„Dvojica igrača Tigresa su mi rekli da je Edgar Paes, predsjednik i vlasnik kluba iz Bogote, preminuo u subotu“. To se desilo poslije utakmice…Edgar je bio u društvu jedne od svojih kćerki za vrijeme napada na njega. Potom je odvezen u lokalnu bolnicu gdje, nažalost, nisu mogli da mu pomognu“, prenio je svoja saznanja o ovom događaju Ostos.

Ubrzo nakon smrti Paesa oglasio se zvanično i Fudbalski savez Kolumbije koji je izrazio žaljenje zbog smrti i uputio saučešće njegovoj porodici i prijateljima.

Tigres, klub koji je vodio pokojni Paes, nalazi se na posljednjem mjestu na tabeli Druge lige.

Foto: Twitter

NIKŠIĆ PROGNOZA