Žakelj: Da se vratimo dobrim igrama i rezultatima

Košarkaši Budućnosti sjutra će dočekati italijanski Trento u osmom kolu Evrokupa.

Prvi put “plavo-bijele” će sa klupe predvoditi Andrej Žakelj.

“Kao što sam rekao mnogo mi je drago što sam ovdje i mislim da ovaj klub mora da se digne. Imamo veliku podršku velikog broja navijača i moramo da im vratimo igrama i rezultatima. Imali smo do sada samo jedan trening i krećemo sa pripremama za Trento ali više manje okrenuti smo sebi. Moramo brinuti o sebi pošto je tu veći problem ali igramo protiv Trenta sjutra”, poručio je Žakelj.

Trento je loše otvorio sezonu, pa je u šest utakmica imao samo dvije pobjede. Uslijedilo je šest vezanih pobjeda, koje su pokvarili porazi od Sasarija, pa od Kluža skoro 40 razlike (60:98).

“Radi se o ekipi koja je veoma atletska, igraju vrlo brzu košarku i izuzetno su nezgodni u šutu za tri poena. Tu mora biti fokus glavna stvar i kao što uvijek zahtjevam energiju, da se borimo kao ekipa, da izgledamo kao ekipa i da se bacimo za svaku loptu. To su stvari koje želim da vidim već sjutra, reakciju od svih nas i da imamo pozitivniji stav na terenu jer će tako doći i rezultati na terenu. Želio bih i da pozovem navijače u što većem broju da nas podrže i pomognu nam u ovom meču a mi ćemo učiniti sve da im sa borbenošću vratimo”, dodao je Žakelj.

Duel Budućnost – Trento je sjutra u Podgorici od 19 sati.

Foto: KK Budućnost Voli

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA