Vuku Radusinoviću bronzana medalja u Luksemburgu

Na Evropskom prvenstvu malih zemalja, koje se održava u Luksemburgu, takmičar Karate kluba „Šampion“ i član reprezentacije Crne Gore, Vuk Radusinović, osvojio je bronzanu medalju.

On se borio u kategoriji +55 kg, uzrasta 14 godina.

Luksemburg je od petka do nedjelje domaćin Prvenstva malih zemalja Evrope u karateu, na kojem nastupa i reprezentacija Crne Gore.

Pored naših reprezentativaca i predstavnika zemlje domaćina, nastupiće i predstavnici Kipra, San Marina, Andore, Malte, Lihtenstajna, Islanda i Monaka.

Crnogorski karate predstavljaće 57 boraca, koji će se za medalje boriti u konkurenciji takmičara do 14 godina, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora, u katama i borbama, pojedinačno i ekipno.

Predvode ih selektori Almir Cecunjanin i Dejan Ivanović.

U delegaciji Karate saveza biće sekretar Veljko Brnović i direktor reprezentacije Miodrag Radunović. On takođe obavlja funkciju i člana sudijske komisije Prvenstva malih zemalja Evrope, dok je Brnović sportski direktor takmičenja.

Prvenstvo malih zemalja Evrope u Luksemburgu okupiće 337 karatista, raspoređenih kroz 552 prijave, koji će se takmičiti u ukupno 74 kategorije, Prvog takmičarskog dana na tatami će takmičari do 14 godina i kadeti, u katama i borbama pojedinačno.

Foto: Privatna arhiva

NIKŠIĆ PROGNOZA