Vujović predao kandidaturu za predsjednika Udruženja klubova “Centar” – FSCG

Legenda crnogorskog fudbala Dragan Guzo Vujović predao je kandidaturu za predsjednika Udruženja klubova “Centar” – Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Vujović se oglasio saopštenjem, koje portal PRESS prenosi u cjelosti:

I dalje se FSCG bavi nizom malverzacija i nezakonitosti kako bi spriječio moj izbor za predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar.

Poslednja u nizu se desila u četvrtak 19. oktobra. Održana je sjednica Udruženja trenera Centar na kojoj je predstavnik FSCG Mojaš Radonjić, iako nije smio prisustvovati istoj, pokušao da obmane članove tvrdeći da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja klubova Centar (Risto Lakić – kandidat Dejana Savićevića) kako bi on bio podržan, iako rok za predaju kandidature jos nije istekao. Nije im uspjelo.

Kako je prije par dana najavljeno u medijima dobio sam podršku većine članova Skupštine Udruženja klubova Centar i sa zadovoljstvom sam stao na čelo fudbalskih radnika koji se bore za promjene u našem fudbalu koji se nalazi u katastrofalnom stanju.

Kandidaturu sa pratećom dokumentacijom sam juče poslao poštom, a danas i lično predao, pa sam kolko je meni, a i javnosti trenutno poznato, jedini kandidat.

Spreman sam za izazove i rad na unapređenju crnogorskog fudbala i pozivam sve fudbalske radnike kojima je fudbal na prvom mjestu da iste i iznesemo”, navodi se u saopštenju Dragana Vujovića, iz Fudbalske Crne Gore.

Foto: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA