“Vojvode” organizuju drugi Memorijalni turnir “Danilo Delibašić”

Navijači Fudbalskog kluba Sutjeska “Vojvode 1988 Nikšić” organizuju od 6. do 7. jula drugi po redu Memorijalni turnir „Danilo Delibašić“ posvećen preminulom članu ove navijačke grupe.

„Navijačka grupa „Vojvode1988 Nikšić“ organizovaće drugi  Memorijalni turnir za našeg preminulog člana Danila, koji će biti humanitarnog karaktera a sav novac od prijava ekipa kao i dobrovoljnog davanja biće uplaćen za naše sugrađane kojima je to najpotrebnije“, istakli su iz ove navijačke grupe.

Turnir će se održati u Sportskom centru Nikšić. Maksimalan broj ekipa je 32, a učešće po ekipi iznosi 50 eura. Zainteresovani se mogu prijaviti na kontakt telefon: +382 68 577 449.

„Na prošlogodišnjem turniru sakupljeno je 5.335,00 evra od ekipa koje su učestvovale na turniru i dobrovoljnog davanja. Cjelokupan iznos uplaćen je našim sugrađanima kojima je to bilo neophodno. Nikšić je grad navijača Sutjeske, pa ne sumnjamo da ćete se svi odazvati i ukoliko ste u mogućnosti učestvovati u ovoj savršenoj prilici da pomognemo našim sugrađanima!“, kazali su iz navijačke grupe „Vojvode 1988 Nikšić.

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA