(VIDEO) Vuković: Možemo da prevazilazimo razlike, nadam se da ćemo se objediniti oko višeg cilja

Pobjedom koalicije Za budućnost Nikšića uspješno je okončan još jedan humanitarni turnir ,,Razmijenimo dresove 3″, u organizaciji političkih partija iz našeg grada. Prikupljeno je 1.215 eura koje će ići Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju.

Koalicija Za budućnost Nikšića ostvarila je sve četiri pobjede i po svemu viđenom zasluženo osvojila prvo mjesto.

Predsjednik SO Nikšić Nemanja Vuković kazao je da ovakvi turniri nose lijepu poruku da političke partije mogu da se objedine oko višeg cilja.

„Možemo da prevazilazimo te razlike, jer te razlike treba prevazilaziti nas svakom koraku. To je neki moj princip po kom živim, da je politička arena jedno, ali da smo van političke arene svi mi prijatelji, komšije, sugrađani i zaista ne vidim potrebu da se dijelimo po tim osnovima. Treba uvijek na ovakve manifestacije da se odazovu sve političke partije. Žao mi je što nijesu bili svi parlamentarni subjekti iz naše Skupštine, ali vjerujem da će u narednim godinama i druge ekipe uzeti učešće i da ćemo se objediniti oko nekog drugog cilja i uložiti malo truda i energije i vremena“, kazao je Vuković.

Turnir je protekao baš kao što se i očekivalo, kaže Darko Nikolić iz Organizacionog odbora.

Direktor Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju Radovan Dragnić, zahvalio se svim akterima turnira.

Drugo mjesto pripalo je Demokratama, dok je treća bila Demokratska partija socijalista. Najboljim ekipama uručeni su pehari, dok su svim učesnicima dodijeljene zahvalnice.

Turnir je organizovan u okviru Septembarskih dana sporta.

Ivan Roćenović

foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA