(VIDEO) Volej star poražen od Morače

Duel je počeo ujednačeno sve do rezultata 9-9, kada domaće odbojkašice serijom 7-1 stiču opipljiviju prednost. Kada se očekivalo da Volej Star rutinski odradi prvi set, Morača je zaigrala sjajno i preokrenula na 20:17. No, to nije bilo sve. Viđen je još jedan preokret, ovog puta u režiji domaćeg tima koji je sa 26:24 poveo 1:0.

Velika borba nastavljena je i u drugom setu, a ekipe su se smjenjivale u vođstvu. Sredinom druge dionice Volej Star je počeo polako da se odjepljuje i poveo je 12-8. Prednost je nastavila da raste, u jednom trenutku je iznosila visokih 9 poena, ali je Morača uspjela još jednom da zakuva set, međutim , snage za preokret nije bilo, pa je Volej Star povisio na 2-0 (25-23).

U trećem setu viđena je nešto drugačija slika. Neizvjesnosti gotovo da nije bilo jer je Morača iskontrolisala situaciju na terenu i sa ubjedljivih 25-15 smanjila zaostatak na 2-1.

Nastavila je Morača tamo gdje je stala. Momenat je bio na strani gostujućeg tima koji je u potpunosti uhvatio ritam i bez većih problema protutnjio ka izjednačenju, 25-16 i 2-2 u setovima.

U odlučujućem setu Morača je odigrala fenomenalno. Ekipa Branka Manojlovića bila je nemoćna da spriječi potpuni preokret podgoričanki koje su sa 15-10 zaokružile pobjedu 3-2.

Napomenimo još jednom, u okviru 5. kola Prve odbojkaške lige Volej Star – Morača 2-3 u setovima.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA