(VIDEO) U četvrtom pokušaju ove sezone Sutjeska bez pobjede

U 4. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige sinoć na stadionu kraj Bistrice Sutjeska-Arsenal 1:2.

Ni u četvrtom pokušaju ove sezone Sutjeska nije uspjela da zabilježi pobjedu a nakon Petrovca bodove sa stadiona kraj Bistrice odnio je i Arsenal.

Početak nije, međutim, nagovještavao takav ishod.

U 2. minutu majstorija Nikole Janjića i 1:0 za plavobijele. Ubrzo su opasno priprijetili gosti i to preko Abdulahija iz slobodnog, a potom i preko Mugoše.

Igrao se 16. minut kada je Ivan Vukčević bio u izglednoj šansi ali, nije bilo promjene rezultata. I kako to često u fudbalu biva, uslijedila je kazna. Mugoša je u 21. minutu proigrao Abdulahija a ovaj uspio da savlada Giljena. U nastavku ofanziva Sutjeske, šut su do odlaska na odmor oprobali Šaletić u 32. minutu, potom Kalezić, i na kraju Đurković. Abdulahi je ponovo izveo slobodnjak u 38. minutu, kojem je prethodio nedozvoljen start a potom i isključenje Nikole Jovićevića, ali, nedovoljno dobro da promijeni rezultat. U nastavku, Sutjeska je u uvodnim minutima, uprkos igraču manje, djelovala solidno.

Međutim, u 56. minutu slobodan udarac, koji je po mišljenju gotovo svih na stadionu prestrogo dosuđen, majstorski je izveo Imamović- 1:2. Do kraja, Sutjeska bez konkretnog rešenja, dok su gosti imali nekoliko izglednih situacija koje ipak nijesu uspjeli da valorizuju, tako da je ostalo 1:2. Nakon meča, malo razloga za zadovoljstvo imao je Miljan Radović.

Iduće kolo Meridianbet 1. CFL na programu je u nedjelju a Sutjeska će gostovati ekipi Bokelja.

Dejan Caušević
Foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA