(VIDEO) Sutjeska u Nikšiću dočekuje košarkaše Vojvodine

U sklopu NLB ABA 2 lige Sutjeska se plasirala u plejof, a prvu utakmicu odigraće u Nikšiću gdje će dočekati košarkaše Vojvodine.

Košarkaši Sutjeske u srijedu dočekuju ekipu drugoplasirane Vojvodine u sklopu NLB ABA 2 lige. Nikšićani su se plasirali u plejof i ostvarili početni cilj. Miloš Minić trener ekipe ističe da se već duže vrijeme pripremaju za ovu utakmicu. Ekipa Nikšićana nema problema sa zdravstvenim biltenom.

Utakmica je od velikog značaja za cijeli klub, ali i prilika da se pokažu kao dobri domaćini, ističe Minić.

Da su Nikšićani šesti igrač, po riječima Minića svjedoče pune tribine Sportskog centra kada je ekipa Sutjeske igrala ABA ligu.

Pobjedom protiv Primorja u Crnogorskoj ligi, Sutjeska je osigurala prvo mjesto, po riječima Filipa Barovića, ova pobjeda je bila od velike važnosti pred ono što slijedi.

Dobru i kvalitetnu utakmicu na domaćem terenu očekuje i Radosav Spasojević. Kako kaže, dočekuju ekipu koja igra timski na zavidnom nivou.

U srijedu u Dvorani Sportskog centra, sa početkom u 18h ekipa Sutjeske ugostiće ekipu Vojvodine, a ono što posebno raduje je zainteresovanost Nikšićana za meč.

Tijana Krunić
Foto/video: RTNK

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA