(VIDEO) Sutjeska poražena od Lovćena

U 13. kolu Prve crnogorske rukometne lige Sutjeska je očekivano poražena od Lovćena 36:29.

Aktuelni šampion očekivano je odnio bodove iz Nikšića. Lovćen je jasno stavio do znanja da je veliki favorit jer je nakon par minuta igre imao prednost 6-0. Sutjeska se malo trgla nakon tajm auta Mušikića i uspjela da veže dva gola. Međutim, nije to bilo dovoljno za bilo šta, jer su cetinjani dominirali u svim segmentima, a do 15. minuta imali vođstvo 12:5. Domaćin uz nešto bolju igru nije dozvoljavao Lovćenu da se odlijepi još više, ali je prednost gostujućeg tima na poluvremenu i dalje bila visoka 21:14.

Lovćen furiozno otvara drugi dio meča i dolazi do devet golova razlike, ali je Sutjeska uzvratila serijom 3-0. Ipak, to je bilo sve od domaćih rukometaša. Razlika u kvalitetu bila je evidentna, a Lovćen je u jednom trenutku imao i 12 golova viška, ali je do kraja utakmice Sutjeska uz nešto laganiju igru gostijućeg tima smanjila ogromni minus i koliko toliko zabilježila pristojan poraz 36:29.

Najefikasniji igrač na meču bio je Krivokapić iz Lovćena koji je postigao devet golova, dok se u domaćoj ekipi istakao Tomanović sa sedam.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA