(VIDEO) Osmajić prihvatio optužbu, pa sa dva gola riješio Votford i impresionirao trenera

Bio je to vjerovatno njegov posljednji meč prije kazne, a reakcija i odgovor bili su pravi – Milutin Osmajić sa dva pogotka vodio je Preston do pobjede nad Votfordom (3:0).

Crnogorski napadač najprije je u toku dana prihvatio optužbe Fudbalske asocijacije Engleske za nasilničko ponašanje nakon što je ugrizao Ovena Beka, a potom je sa dva pogotka svom timu donio važna tri boda u Čempionšipu.

„Impresioniran sam njegovom igrom“, rekao je nakon meča njgov trener Pol Hekinbotom, a prenosi „Gardijan“.

Momak iz Nikšića već tokom prvog poluvremena utakmice na „Dipdejlu“ najavio je da će to biti njegova noć kada je njegov šut glavom zaustavio golman gostiju.

Golovi su početkom drugog dijela – najprije u 53. minutu, pa u 56, a kod oba Osmajić je pokazao kakav osjećaj za pogotke.

„Bio je veoma opasan i postigao je golove… Naporno je radio i osjetio sam da 100 odsto zaslužuje priliku na ovom meču. Već je pogađao u EFL kupu, igrao je dobro protiv Fulama u FA kupu“, dodao je Hekinbotom.

Trener Prestona očekivano govorio je i eventualnoj kazni koja očekuje našeg fudbalera.

„Nisam želio da njega, klub i navijače kažnjavam dva puta… Sačekaćemo da vidimo kakva će odluka biti i kako ćemo da se nosimo sa tim. Ne znamo ishod, ali vjerovatno neće biti dostupan za meč u subotu protiv Barnlija“, zaključio je Hekinbotom.

Osmajić je zasluženo proglašen za igrača utakmice, a nagradu od 500 funti još jednom je uplatio Dnevnom centru – za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom u njegovom Nikšiću.

Foto: Printscreen YouTube/Watford FC

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA