(VIDEO) Levalea sigurna protiv Ulcinja

U 2. kolu Prve ženske lige rukometašice Levalee savladale su ekipu Ulcinja rezultatom 29:23.

Zaslužena pobjeda rukometašica Levalee. Prvih desetak minuta proteklo je u znaku domaće ekipe koja je imala prednost 5:2, a moglo je biti i više da su ,,kanarinke“ iskoristile nekoliko zicera. Odgovorio je Ulcinj sa dva vezana gola, ali je Levalea uzvratila istom mjerom, pa je rezultat u 18. minutu bio 7:4. Do poluvremena domaćin je stizao i do četiri golova viška, ali je posustao u posljednjih pet minuta, pa je Ulcinj uspio da na odmor ode sa – 2. (10:8).

Nakon samo nekoliko minuta u nastavku Levalea je vratila najveću prednost od četiri gola, a postepeno počela i da uvećava. Ipak, uslijedio je novi odgovor gostujućeg tima koji je u 47. minutu prišao na 19:17. No, to je bilo sve. Nije Levalea dozvolila Ulcinju da se još primakne, naprotiv, uz sjajnu igru do kraja meča uspjela je da upiše ubjedljiv trijumf 29:23.

Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Andrijašević koja je postigla deset golova, dok se na drugoj strani istakla Radmanović sa 11. Levalea nakon dva odigrana meča ima dvije pobjede i nalazi se u vrhu tabele.

Ivan Roćenović

Foto/video: RTNK

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA