(VIDEO) Janković: Imam velika očekivanja u ovoj sezoni

Novi šef stručnog štaba FK Sutjeska Vladimir Janković iznio je početne utiske za jutjub kanal nikšićkog kluba.

Janković je na trenerskoj poziciji naslijedio Nenada Brnovića, a posljednji klub koji je vodio bio mu je litvanski Riteriai.

„Svakako da renome i ime kluba zavređuju i veliku pažnju i poštovanje. Počastvovan sam da dobijem poziv ovog velikog kluba koji danas predstavlja jedan od dva najveća kluba u Crnoj Gori, koji je stalni predstavnik u evropskim takmičenjima, bez obzira na relativnost uspjeha. U svakom slučaju, velika čast za mene i imam velika očekivanja u ovoj sezoni.“ rekao je Janković.

Novi trener Sutjeske se vodi filozofijom da će na terenu biti oni koji su najspremniji i koji mogu da doprinesu dobrom rezultatu.

„Većina fudbalera koji su u timu poznajem, neki su igrali protiv ekipa koje sam vodio, sa određenim dijelom njih sa i sarađivao. Bitno je da krenemo onako kako treba, da se iskoristi maksimalni potencijal svakog igrača. Roster je poveći, dosta je mladih igrača, što će zahtijevati određena prilagođavanja u radu i neki dodatni trenažni proces, da bi bili kvalitetni u takmičenju. Moramo apsolutno da koristimo samo one igrače koji u određenom trenutku mogu da daju maksimum na terenu, to je ujedno i neka moja filozofija. Na terenu će biti samo najspremniji i oni koji mogu da donesu rezultat klubu.“ poručio je novi šef stručnog štaba kluba iz Nikšića.

Uz Jankovića došlo je i do drugih promjena u stučnom štabu.

„U stručnom štabu sa mnom će biti Stefan Tomašević, koji je došao sa mnom iz Beograda, jedini uz Marka Jevremovića koji je sa mnom sarađivao u FK Petrovac i FK Dečić. Tu su i Dragoslav Albijanić, trener golmana, kao i Boris Miličković koji je sjedio na klupi prethodnog stručnog štaba.“ zaključio je Janković.“

Foto: screenshot

NIKŠIĆ PROGNOZA