(VIDEO) Futsal reprezentacija Crne Gore poražena od Sjeverne Makedonije

Futsal reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom prijateljskom meču od Sjeverne Makedonije sa 2:0. Drugi duel na programu je sjutra od 17 sati.

Po svemu viđenom Crna Gora je zaslužila više. Agresivno je krenula naša selekcija i opasno zaprijetila u par navrata, ali nije bilo gola u uvodnim minutima meča. Nastavila je Crna Gora sa pritiskom, a onda je u 6. minutu uslijedila kontra iz koje je Sjeverna Makedonija povela preko Petrovića. Nekoliko velikih šansi imali su naši momci da izjednače, ali i Sjeverna Makedonija da uveća prednost, međutim rezultat se nije mijenjao do poluvremena.

U nastavku crnogorski futsaleri imali su više loptu u nogama, no opasniji su bili gosti koji su imali tri zicera da dođu do drugog gola, ali je sjajan bio golman Ðurković. Mogla je Crna Gora da izjednači u 29. minutu, Nikolić je nakon sjajne akcije pogodio stativu. Nedugo zatim Cimbaljević je imao dva pokušaja, međutim, na visini zadatka bio je golman gostujućeg tima Stojanovski. U posljednjih pet minuta Crna Gora je pokušala sa igračem umjesto golmana, ali to se nije isplatilo jer je Ismaili pogodio praznu mrežu i tako postavio konačnih 0:2.

Podsjetimo, ovo je prva prijateljska utakmica od dvije koliko će naša selekcija odigrati sa Sj. Makedonijom, a druga je na programu u četvrtak od 17 sati.

Ivan Roćenović
Foto/video: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA