UK FSCG Centar: Tri kluba izbrisana iz takmičenja

Tri tima u ligi Udruženja klubova FSCG Centar izbirsana su iz takmičenja, zbog neopravdanog odsustva sa oba meča, saopštila je Komisija za to takmičenje.

„Na osnovu člana 55. i 56. Pravilnika o takmičenjima FSCG, Komisija za takmičenje UK FSCG Centar odlučila je da se briše FK „Boca juniors MNE“ – Podgorica iz takmičenja Regionalna liga Centar u takmičarskoj sezoni 2024/2025. Sve utakmice koje je FK „Boca juniors MNE“ – Podgorica odigrao smatraće se kao da nijesu igrane, a naredne po rasporedu neće se registrovati po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (parforfe) u korist njegovih protivnika. Komisija za takmičenje UK FSCG Centar je uvidom u zapisnike sa utakmica 1. i 2. kola Regionalne lige Centar u takmičarskoj sezoni 2024/2025 i u Odluke Komisije broj: 91. i 100., utvrdila je da FK „Boca juniors MNE“ – Podgorica neopravdano nije odigrao dvije utakmice, pa se smatra da je odustao od takmičenja“, navodi se u saopštenju.

Iz potpuno istog razloga iz takmičenja su izbrisani FK Zora Spuž – Danilovgrad i OFK Spuž – Danilovgrad.

„Na osnovu člana 31. Propozicija Regionalne lige Centar za sezonu 2024/2025, Komisija za takmičenje UK FSCG Centar registrovala je utakmicu 2. kola Regionalne lige Centar FK „Onogošt“ – Nikšić i FK „Zora Spuž“ – Danilolvgrad službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK „Onogošt“ – Nikšić. Komisiji za takmičenje UK FSCG Centar dostavljen je zapisnik sa utakmice, koja je trebala biti odigrana 21.09.2024. godine. Uvidom u zapisnik i izvještaje službenih lica, utvrđeno je da se FK „Zora Spuž“ – Danilovgrad u predviđeno vrijeme za odigravanje utakmice nije pojavio. Iz navedenog se jasno vidi da je FK „Zora Spuž“ – Danilovgrad odgovoran za neodigravanje pomenute utakmice“, kaže se u saopštenju i dodaje:

„Komisija za takmičenje UK FSCG Centar registrovala je utakmicu 2. kola Regionalne lige Centar FK „Zeta“ – Golubovci i FK „Spuž“ – Danilovgrad službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK „Zeta“ – Golubovci. Komisiji za takmičenje UK FSCG Centar dostavljen je zapisnik sa utakmice, koja je trebala biti odigrana 22.09.2024. godine. Uvidom u zapisnik i izvještaje službenih lica, utvrđeno je da se FK „Spuž“ – Danilovgrad u predviđeno vrijeme za odigravanje utakmice nije pojavio. Iz navedenog se jasno vidi da je FK „Spuž“ – Danilovgrad odgovoran za neodigravanje pomenute utakmice“.

Seniorska liga UK FSCG Centar počela je sa 22 kluba (dvije grupe po 11), pa je sada u takmičenju ostalo 19.

foto: Udruženje klubova Centar

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA