Trebjesa Bemax osvojila četvrto izdanje turnira „Kup Trebjese“

U organizaciji RK Trebjesa Bemax, a u okviru Septembarskih dana sporta, održana su dva rukometna turnira koji su se igrali u dvije kategorije.

Ovogodišnje rukometno druženje okupilo je osam ekipa iz regiona, a učestvovali su: Lokomotiva iz Mostara, ŽRK Bekament BB iz Aranđelovca, ŽRK Prijepolje, ŽRK Tivat, RK Zeta i domaćin turnira RK Trebjesa Bemax.

Turnir je svečano otvorio Petar Kapisoda predsjednik RSCG dok se Milan Jovićević obrtatio ispred Sekretarijata za kulturu,sport ,mlade i socijalno staranje.

U kategoriji seniorki konačan poredak izgleda ovako :

1.mjesto RK Trebjesa Bemax
2.mjesto ŽRK Tivat
3.mjesto RK Zeta
4 .mjesto ŽRK Prijepolje

Najbolji igrač Anđela Gezović – RK Trebjesa Bemax
Najbolji golman Aleksandra Kecojević – RK Trebjesa Bemax
Najbolji strijelac Nađa Micevski -RK Zeta

Najbolja postava turnira za seniorke:

Najbolje lijevo krilo Anastasija Matanović (RK Zeta), najbolje desno krilo Božidarka Delibašić ( ŽRK Tivat ), najbolji lijevi bek Nađa Micevski (RK Zeta ), najbolji desni bek Ksenija Nikčević (RK Trebjesa Bemax ) , najbolji srednji bek Anđela Gezović (RK Trebjesa Bemax ), najbolji pivot Andrijana Ivanović (ŽRK Tivat), najbolji odbrambeni igrač Maja Ceklić ( RK Zeta ), najbolji asistent Anđela Kovačević (ŽRK Tivat)

U revijalnom djelu turnira nastupile su mlađe pionirke RK Trebjesa Bemax i ŽRK Lokomotiva.

,,Hvala našem generalnom sponzoru kompaniji Bemax na pomoći oko organizacije turnira. Zahvalnica za medijsko praćenje kluba uručena je TV E, dok je Petar Kapisoda primio zahvalnicu za pomoć u organizaciji i radu RK Trebjesa Bemax. Zahvalnicu ispred Sekretarijata za sport Opštine Nikšić primio je Milan Jovićević.

Posebna zahvalnost KUD Čigra na odličnom nastupu, kao i Heleni Bakrač i Anđeli Jovović koje su nastupile sa svojim koreografijama. Zahvalnice su uručene i sudjskom paru Ilić/Barac, kao i Kovačević/Osmanagić koji su odradili sjajan posao .

Hvala Opštini Nikšić i Sekretarijatu za sport na ustupljenim terminima za organizaciju turnira. Hvala našim sportskim prijateljima iz Lokomotive, Bekamenta, Zete, Prijepolja, Tivta na lijepom druženju i vidimo se sledeće godine na istom mjestu“, navodi se na fejsbuk stranici RK Trebjesa Bemax.

Ivan Roćenović

Foto: Trebjesa Bemax

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA