Tošić: Brnović imao dogovor sa nama ako dobije ponudu Budućnosti

Predsjednik Fudblaskoj kluba Jezero, Ervin Tošić u razgovoru za RTCG kazao je da je Ivan Brnović imao interni dogovor sa klubom iz Plava, da ako dobije ponudu Budućnosti može da napusti ekipu Jezera.

„Neočekivano smo ostali bez šefa stručnog štaba Ivana Brnovića koji je preuzeo Budućnost. Prije svega želim da kažem da je to sve u sporazumu sa upravom kluba, gdje smo imali interni dogovor da ako se pojavi poziv Podgoričana može da napusti Jezero“.

Tošić je rekao da je takav razvoj događaja i svojevrsno priznanje za ekipu iz Plava.

„Prije svega želim da kažem da i nama čini zadovoljstvo da jedan od najboljih klubova u našoj državi je primjetio rad našeg kluba i to je samo jedan dokaz i jedno priznanje našeg rada u proteklim godinama“.

Podsjetio je i na specifičnost Jezera koje svoje domaće utakmice već četvrtu godinu igra u Beranama.

„Sigruno da nije lako, mnogi ne znaju da mi četiri pune godine igramo van svog grada u Beranama, mnogo teže uslove imamo od ostalih klubova, ali smo pokazali ove godine zbog čega smo tu gdje jesmo“.

Nije htio da komentariše novo trenersko ime u Plavu, ali je najavio da će ono biti poznato iduće nedjelje.

„Brnoviću želimo mnogo uspjeha, kako na profesionalnom tako i na privatnom planu a što se tiče novog trenera Jezera poslije današnje utakmice ćemo da se bavimo time, već sljedeće nedjelje“, kazao je on.

S obzirom na igru i rezultat Jezera na današnjoj utakmici sa Arsenalom, a pod vođstvom doskorašenjeg pomoćnika Brnovića, Radosava Bulića pitanje je da li je Jezeru potreban novi trener.

Foto: Radio Crne Gore

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA