Sutjeska dobila novo pojačanje – vratio se Nikola Janjić

Ekspedicija Sutjeske krenula je danas na glavni dio ljetnjih priprema, koji će obaviti na Zlataru.

Na pripremama će biti 32 igrača, kojima će tokom dvije nedjelje rada šef stručnog štaba Miljan Radović, sa saradnicima, udahnuti „novi život“. Prethodnih dana, plavi-bijeli su radili u Nikšiću, a glavni zadatak je bio da se što bolje spreme za ono što ih očekuje na Zlataru. Planirane su četiri kontrolne utakmice, a novo pojačanje Nikšićana biće Nikola Janjić. Mladi preprezentativac Crne Gore vraće se u matični klub iz Osijeka i na pozajmicu. Samim tim, to će biti jedanaesto Sutjeskino pojačanje ovog ljeta.

Na pripreme su krenuli sledeći igrači: Vladan Giljen, Stojan Vukčević i Radoš Dubljević (golmani), Boško Guzina, Igor Pajović, Novica Eraković, Dušan Vuković, Matija Bojović, Srđan Krstović, Ognjen Đinović, Nikola Đurković, Dragan Miranović, Jovan Mirković, Nemanja Đurović, Ivan Vukčević, Jovan Vujović, Vojislav Jokić, Nikola Jovićević, Petar Vukčević., Đorđe Šaletić, Vasko Kalezić, Janis Begdadi, Vuk Dubljević, Lazar Žižić, Marko Đukanović, Vasilije Osmajić, Todor Miljanić, Danilo Ćetković, Igor Jokanović, Matija Nikčević i Petar Aničić.

Eksediciju čine i treneri Dejan Miljanić, Dragoslav Poleksić, Mato Đurković i Ivan Đuričković, fizioterapeut Marko Kovačević i ekonom Joko Mitrović.

Foto: Dan/Željko Šapurić

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA