„Studenti“ žele brejk u Zagrebu

SC Derbi je stavio tačku na 1. kolo AdmiralBet ABA lige, staviće ga i na drugo, jer sjutra (19 časova) gostuje Ciboni.

Tim Petra Mijovića je prije četiri dana savladao debitanta Spartak 84:76, a u Zagrebu će pokušati da sruši tim koji je u 1. kolu pred svojim navijačima doživio ubjedljiv poraz od Zadra (87:69).

„Očekuje nas teško gostovanje u glavnom gradu Hrvatske. Dodatno pojačana Cibona traži reakciju nakon poraza od Zadra. Dobro smo trenirali, pripremali se kroz ova tri dana i spremni čekamo meč. Respekt protivniku, ali imamo ambicije i želju da u Zagrebu ostvarimo pozitivan rezultat“, poručio je Mijović.

Emir Hadžibegović je dao 10 poena protiv Subotičana, a njegov učinak bi mogao da bude jako važan i u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“.

„Cibona je dovela i novog centra pred naš meč. Odigrali smo dosta dobru prvu utakmicu i želimo da nastavimo u istom ritmu. Nije lako dobijati na strani u ABA ligi, ali vjerujemo u naš kvalitet. U odnosu na prethodnu sezonu Zagrepčani su zadržali veliki broj igrača, što im dosta pomaže iako su promijenili trenera. Bitno je da energetski odgovorimo, a vidjećemo za šta je to dovoljno“, naglasio je crnogorski reprezentativac.

Foto: KK SC Derbi/Filip Roganović

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA