Stefan Savić ubijen u Beogradu

Stefan Savić (23) podlegao je jutros povredama zadobijenim ubodima nožem sinoć nakon ponoći u centru Beograda, potvrđeno je Sport Klubu.

KO JE STEFAN SAVIĆ: MEDALJA ZA SRBIJU U TIRANI!

„Dva muškarca su povrijeđena ubodima nožem sinoć u Beogradu, od kojih je jedan preminuo u Urgentnom centru“, objavio je jutros N1.

Kasnije u toku dana, pojavila se nezvanična informacija da je reč o srpskom MMA borcu Stefanu Saviću (23).

„Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svjetskom prvenstvu u MMA, tragično je preminuo u nedelju 25. februara u jutarnjim satima“, objavio je Sportal.

„U nedelju nešto posle ponoći, na uglu Dobračine i Dunavske, zatečen je S. S. sa ubodnom ranom u predjelu grudi. I on je hitno prevezen u Urgentni centar, međutim, usled zadobijenih povreda, S. S. je preminuo“, navodi ovaj portal.

„Mladić rođen 2001. godine podlegao je povredama zadobijenim od uboda nožem noćas u Beogradu. Incident se dogodio na uglu Dobračine i Dunavske ulice“, piše RTS citirajući izvor iz MUP-a.

„Dvojica muškaraca izbodena su noćas u Beogradu, u razmaku od minut, na dvije različite lokacije. Prvi muškarac uboden je nožem u 00.54 na Terazijama, u blizini hotela ‘Moskva’, i on je usled teških povreda prebačen na reanimaciju u Urgentni centar. Drugi muškarac uboden je u 0.55 sati na uglu Dobračine i Dunavske ulice, i on podlegao povredama“, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Nezvanično, riječ je o Stefanu Saviću (23), reprezentativcu Srbije i osvajaču bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u MMA.

Najveći uspjeh u karijeri napravio je krajem 2023. godine, piše „Blic“. Tada je srpski reprezentativac osvojio bronzu na Svjetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

foto:instagram/nezavisne.com

NIKŠIĆ PROGNOZA