Šipčić: Šteta što nismo uzeli bod

Nakon povratka iz Turske, najbolji crnogorski fudbaleri su na terenu Trening kampa FSCG odradili trening oporavka.

„Sokoli“ su, pdosjećamo, poraženi u Samsunu od selekcije Turske sa 0:1, u meču u kojem su skoro 70 minuta odolijevali domaćinu, ali i propustili par situacija iz kojih su mogli do gola.

Štoperski tandem na tom susretu činili su Igor Vujačić i Nikola Šipčić. Fudbaler španske Kartagene je na brifingu sa novinarima rekao da su znali da će ovo biti teško gostovanje.

-Turska je jedna od boljih ekipa s kojom smo igrali posljednjih godina. Odradili smo dobar posao u prvom poluvremenu, to što smo imali manji posjed od njih je očekivano. Imali smo šanse koje nijesmo korisitli. Šteta je što nijesmo uzeli makar bod s obzirom na napor koji je ekipa uložila. Ali moramo dalje – rekao je Nikola Šipčić.

Za „sokole“ neće biti puno odmora, jer već sjutra ujutro putuju za Kardif, gdje ih u ponedjeljak uveče čeka novi meč u Ligi nacija protiv Velsa.

-Utakmica u Nikšiću je pokazala da možemo da igramo sa Velsom, ne pamtim da smo u nekom meču imali toliko šansi kao u tom. Sve je moguće, bilo bi dobro da se prekine niz poraza. Razmišljamo pozitivno.

Šipčić i Vujačić su na terenu djelovali zaista dobro.

–Nije prvi put da Vujačić i ja igramo zajedno, dobro se razumijemo. Ko god da igra bitno je da postoji dobra komunikacija na terenu.

Šipčić je prošlog mjeseca naknadno uskočio na spisak A tima, odigrao je dvije utakmice i u potpunosti optravdao povjerenje.

-U septembru sam poziv dobio naknadno, a svaku šansu treba iskorisiti. Zahvalan sam za svaki poziv, žao mi je što su me povrede ranije omele da budem češće u timu, sada sam tu da iskoristim sve što mi se pruži – poručio je Nikola Šipčić.

Foto: FSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA