Simonović: Spremni smo da gradimo našu igru

Košarkaški reprezentativac Crne Gore, i član Crvene zvezde Marko Simonović kazao je da naša reprezentacija polako gradi igru i da u svaki meč ulazi sa istom željom.

„Pa poslije prve dvije pripremne utakmcice protiv Franuske i Slovenije, odigrali smo dva dobra meča i kvaliteta. Bili smo na meč loptu protiv Slovenije, al nije otišlo u našu korist, protiv Francuske smo pružili jedan dobar meč“.

Naša reprezentacija putuje za Gruziju gdje će odigrati dva meča, jedan protiv Irana, drugi protiv domaćina.

„To su bile prve dvije pripremne utakmice, sad smo ušli u ritam, odradili smo par treninga, pripremili se za ovaj turnir sa Gruzijom, dosta smo putovali, ali opet mislim da smo spremni da gradimo našu igru i da ćemo biti dovoljno spremni za prvenstvo kada dođe“.

Naš mladi centar smatra i da je fokus ekipe isti bez obzira na protivnika.

„Protiv bilo koje reprezentacije da igramo moramo da budemo maksimalno fokusirani. Isto kao protiv Francuske ulazimo u utakmicu sa Iranom i sa Gruzijom, definitivno da moramo da budemo fokusirani na našu igru i popravljamo stvari koje smo griješili ove dvije utakmice. Tako daćemo svoj maksimum i probati da izvučemo pobjede iz obije utakmice“, najavio je Simonović.

Foto: KSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA