Ščekić uručio pobjednički pehar: Svima želim puno uspjeha u daljim takmičenjima

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić, uručio je pobjednički pehar ekipi Prirodno-matematičkog fakulteta koja je u finalu Studentske lige u košarci savladala Elektrotehnički fakultet rezultatom 68:66 nakon produžetka.

Nakon dodjele priznanja, potpredsjednik Šćekić je istakao zadovoljstvo što je prisustvovao finalnoj utakmici, koja je bila puna adrenalina i čestitao košarkašima PMF-a na osvojenoj tituli.

„Momci su odigrali vrhunski. Hvala i ETF-u, koji je pružio dobar otpor i učinio da utakmica do kraja bude neizvjesna. Čestitam i trećeplasiranoj ekipi Ekonomskog fakulteta“, kazao je Šćekić.

Ovo je, kako kaže Šćekić, veliko sportsko druženje i izrazio je nadu da će u narednom periodu biti još ovako kvalitetnih mečeva i takmičenja.

„Vidjeli smo da ima kvalitetnih igrača u svim ekipama. Svima želim puno uspjeha u daljim takmičenjima. Nadam se da će Studentski sportski savez iznjedriti puno dobrih sportista, a neki su spremni da naprave dobre karijere i već igraju u crnogorskim klubovima“, zaključio je Šćekić.

U utakmici za treće mjesto, ekipa Ekonomskog fakulteta savladala je Pomorski fakultet 64:50.

Ove godine, u Studentskoj ligi u košarci takmičilo se 14 ekipa sa svih crnogorskih univerziteta, čime je nastavljena dobra praksa uključivanja studenata u sportske aktivnosti.

foto: Vlada CG

NIKŠIĆ PROGNOZA