Savić: Ne odustajem od sna

Stefan Savić, naš proslavljeni štoper i defanzivac Atletiko Madrida, govorio je nakon poraza naše reprezentacije 3:1 u gostima Srbiji u kvalifikacijama za EURO 2024.

Za beogradski Mozzartsport poručio je da ovim porazom nije otišla posljednja šansa generacije, da se plasira na veliko takmičenje reprezentacija.

– Ne odustajem od sna. Uvijek ću težiti istom cilju sa Crnom Gorom. Dajemo sve od sebe, često se povrokeđeni vraćamo u klubove, pokušavamo iznova i iznova… Nadam se, ako ne mi, da će onda sljedeća generacija uspjeti da se plasira na veliko takmičenje – poručio je Mojkovčanin.

Istakao je atmosferu u našoj reprezentaciji…

– Pohvalio bih sve momke. Svako pruža maksimum, bilo da igra minut ili svih 90. Imamo sjajnu atmosferu i žao mi je što nemamo priliku da se kvalifikujemo. Možda je sve zbog nedostatka fudbalskog kvaliteta, ali imamo grupu odličnih momaka i nije mi toliko žao kada vidim sa kakvim ljudima dijelim svlačionicu – dodao je Stefan.

Naš slavni defanzivac komentarisao je i sam meč u Beogradu.

– Borili smo se do samog kraja, pružili kvalitetno prvo poluvrijeme, ali nas je Srbija u drugom pritisla i nijesmo izdržali. Imali smo dosta ,,rovitih“ igrača i niz problema sa povredama tokom čitave nedjelje. Na kraju smo odigrali korektnu utakmicu. Šteta što rezultat nije bio bolji, ali šta je tu je – kazao je Savić.

Pohvalio je igru Srbije i istakao individualni kvalitet rivala, te poručio da treba da se dodatno uigraju u odbrani, kompletna ekipa.

Foto: FSCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA