Rakojević: Nismo zadovoljni ciklusom, igrač kao Đukanović mnogo znači za tim

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore doživjela je prvi poraz u martovskom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Bolja je bila Finska u Podgorici 2:1. U prvom okršaju sa Jeremnijom u petak nije bilo golova. Selektor, Nikola Rakojević, istakao je nakon današnjeg meča da nije zadovoljan urađenim u ova dva okršaja.

„Mi mislimo da je lako igrati protiv Jeremenije, meni je žao što danas nije bilo drugačije, jer smo zaslužili boljii rezultat iako su Finci mnogo agresivni i tačni u pasu. Izgleda im je pogodovalo ovako vrijeme kao što je bilo danas. Moram da kažem jedno, a to je da je samo prisustvo Đukanovića pokazalo šta znači jedan takav igrač za ovu reprezantaciju. Nijesmo dobro prošli u ovom ciklusu, očekivali smo više, ali danas smo zaslužili više od poraza“, kazao je Rakojević za RTCG nakon meča.

Rakojević je istakao da će se mlada reprezentacija i dalje fokusirati na igrače iz domaće lige.

„Šansu dajem igračima koji igraju u našoj ligi, mislim da je to odskočna daska za njih. Pitanje je koliko oni mogu, u kakvoj su tehničkoj i taktičkoj pripremi. Mi malo stvari možemo da uradimo za kratko vrijeme. Ova grupa dobro sarađuje i ja ću nastaviti da ih pozivam , jer mislim da možemo da pravimo mnogo bolje rezultate nego što su ovi“, zaključio je Rakojević.

Foto: RTCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA