Rakojević: Idemo na pobjedu, bez obzira na to koliko je rival jak

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra pod Goricom dočekuje Albaniju, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Selektor naše selekcije Nikola Rakojević kazao je da rival ima izuzetan kvalitet, ali da je cilj pobjeda.

Izabranici Nikole Rakojevića, koji će biti jači za Viktora Đukanovića i Andriju Radulovića,  tako će prvi put igrati kod kuće, nakon tri uzastopna gostovanja, gdje su upisali jednu pobjedu i dva poraza.

„Idemo na pobjedu, bez obzira na to koliko je protivnik jak u kvalifikacijama su očekivanja uvijek najveća. Analizirali smo Albaniju i vidjeli da ima kvalitet, to nam je pokazala i u prvoj utakmici kada nas je savladala. U kvalifikacijama imate vrlo malo šansi za popravni, vjerujem da ćemo doći do rezultata koji svi želimo“, rekao je Rakojević.

Nakon Albanije, Crna Gora će u martu igrati još dva meča kod kuće…

„Čekaju nas tri meča zaredom kod kuće. Ovaj prvi je, naravno, najbitniji, onda u martu naredne godine igramo sa Jermenijom i Finskom… Vjerujem da će tri utakmice odrediti kakve su nam šanse kada je u pitanju borba za plasman na Evropsko prvenstvo. Sada je sve podređeno Albaniji, imamo snage da napravimo dobar rezultat“, istakao je Rakojević.

Foto: FSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA