Rajičić: Svi smo ti zbog jednog cilja, ovo je meč za Martu

Nakon povrede golmanke Marte Batinović, danas je na golu protiv Senegala bila Marina Rajičić koja je blistala među stativama.

„Puno znači pobjeda protiv ovakvih ekipa, u početku je potreban veći fokus nego sa rivalima kao što su Švedska, Dasnka, Norveška, protiv kojih nismo navikli da igramo, jer nemamo puno utakmica protiv takvih ekipa. Nakon svega što se desilo u prošlom meči i toga sa Martom, ovo nam je dobro došlo, kao nelet dobre energije pred duel sa Švedskom“ kazala je Rajičić i dodala:

„Svi smo ovdje zarad jednog cilja, svi smo tu zajedno, Marta nas je još više ujedinila, ja sam je zamijenila, puno nam nedostaje, mogu reći da je ova utakmica za nju i da smo igrali za nju. Kada smo svi zajedno i kada bodrimo jedni druge, onda se to sve vidi na terenu i nekako je ljepši osjećaj i više se uživa u igri“.

Pred meč sa Švedskom, koji bi mogao biti i odlučujući, Rajičić kaže.

„Mnogo bi nam značilo da već izborimo plasman prije tog meča sa Švedskom. Jedva čekamo te utakmice, da se pokažemo i to je naš mentalitet. Nismo došle ovdje da se prošetamo i da se borimo za našu zemlju i da pokažemo drugima kako igramo za našu zemlju“.

Foto: RTCG

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA