Radulović: Ništa nije štimalo, mnogi nijesu iskoristili šansu

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da to što smo igrali bez sedam standardnih prvotimaca bilo previše za kvalitetnu ekipu kao što je Češka. On je ocijenio da je dobra stvar što smo u ovm meču dobili dva igrača – Andriju Radulovića i Dritona Camaja.

„U odnosu na prošlu utakmicu smo imali sedam novih igrača i sigurno da to nije moglo da funkcioniše kao protiv Mađara. Težak je termin, kraj je sezone. Imali smo izvanrednog protivnika, koji uvijek igra velika takmičenja. Oni su atlete, fizčki nadmoćni i u tom segmetu nismo mogli da im pariramo“, kazao je selektor i dodao:

„Ima potencijala, dobili smo Radulovića i Camaja, ali ono što nije dobro je da je nakon tri dobre utakmice u kvalifikacijama, došao ovakakv poraz. Meni je ovaj meč poslužio. U takmičarskim utakmicama je sve štimalo, danas nije, mnogi nijesu iskoristili šansu.

On se osvrnuo na to što danas nije igrao Stevan Jovetić.

„Jovetić se dosta potrošio tokom sezone i protiv Mađarkse, brzo će septembar, moramo da ga sačuvamo“, kazao je Radulović.

On je kazao da je protiv Mađarske procijenio da je potrebniji Hakšabanović nego Camaj.

„Znate kako, u trenutku objavljivanja spiska imali smo pet povrijeđenih igrača. Oni su se oporavili, pa sam dao prednost Hakšabanoviću. U Mađarskoj nije imao dobru drugu polusezonu, ali trenira dobro i danas je pokazao kvalitet“, istakao je selektor.

Izvor: Dnevno

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA