Prvi memorijalni turnir „Danilo Delibašić“: Prikupljeno 5.335 eura

Na prvom memorijalnom turniru „Danilo „Delibašić“ koji je bio humanitarnog karaktera prikupljeno je 5.335 eura, saopštali su iz navijačke grupe „Vojvode 1988“, koji su bili i organizatori ovog događaja.

„Koristimo priliku da se zahvalimo svim ekipama koje su uzele učešće u turniru a bilo ih je 40, kao i svima koji su svojim prisustvom i skromnim doprinosom pomogli da dođemo do ove cifre. Zahvaljujemo dijaspori a posebno našoj braći iz Amerike koja nijesu ostala imuna i koja su se u velikom broju odazvala našoj akciji“, ističe se u saopštenju.

Organizatori naglašavaju da posebnu zahvalnost duguju osoblju Sportskog centra Nikšić, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem koji im je izašao u susret i omogućio održavanje turnira u dvorani sportskog centra.

„Zahvalnost dugujemo sudijama koje su bile na visini zadatka, kao i „fabrici vode SUZA“ koja je obezbijedila osvježenje za sve učesnike turnira. Zahvaljujemo i prvotimcima Fudbalskog kluba Sutjeska koji su uzeli učešće i prikupili određenu svotu novca, kao i ekipi iz firme Platforme i bine koja je bila zadužena za ozvučenje“, dodaju oni.

Osvajač turnira je ekipa KMF Dekor Iva koja je u finalu bila bolja od ekipe MG kafe rezultatom 7:4 i ovim putem im još jednom čestitamo!

Iz navijačke grupe „Vojvode 1988“ kazali su da će tokom dana objaviti kome če dodijeliti saakupšljeni novac.

„Cilj, za koji vjerujemo da je ispunjen, bio je pokazati svima da smo tu za naše ljude i naš grad! Turnir koji nosi ime našeg Danila postaće tradicionalan te će nas svake godine okupljati! Njegovo plemenito srce kuca u grudima svih nas! Danilo Delibašić“, poručili su navijači Sutjeske.

Foto: Navijačka grupa „Vojvode 1988“

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA