Primorac u Budvi dočekuje Primorje: Tim koji je savladao Radnički zaslužuje ozbiljan pristup

Drugo kolo regionalne Premijer lige, još jedan meč van svog bazena, ali ovog puta u ulozi domaćina…

Zbog poznatih dešavanja oko imena bazena u Kotoru, vaterpolisti Primorca prvi meč sa hrvatskim klubovima igraće u Budvi – protiv Primorja, sjutra (petak) od 18 sati.

„Igramo na neutralnom terenu, ali pozivam sve navijače da podrže ekipu“, poručio je trener Kotorana, Vjekoslav Pasković.

Primorac nije dobro otvorio povratnički sezonu u elitni rang regionalnog takmičenja pošto je u prvom kolu poražen od šampiona Novog Beograda. S druge stane, Primorje je upravo na premijeri pokazalo koliko može da bude nezgodno.

„Radi se o mladoj i talentovanoj ekipi koja je prošle godine stigla do finala Evrokupa, a na startu ove sezone pobijedila je moćni Radnički“, istakao je Franćesko Masaro, novi golman velikana iz Kotora.

Koliko dobar je Radnički možda najbolje govori to što je do Lige šampiona stigao preko Mladosti iz Zagreba.

„Igramo protiv nezgodnog rivala koji je u prvom kolu iznenadio jednog od favorita lige i to nas poziva na oprez i ozbiljan pristup od samog starta utakmice“, naglasio je Pasković.

Ipak…

„Očekivanja su da pružimo dobru partiju i upišemo prvu pobjedu“, jasan je trener Primorca.

Da momke iz „drevnog grada“ zanima samo trijumf potvrdio je i italijanski golman.

„Iako je Primorje protivnik kojeg moramo da cijenimo spremni smo i odlučni da pobijedimo. Biće odlična utakmica, a nadam se da ću vidjeti bazen prepun navijača Primorca, jer sam uvjeren da ćemo uz njihovu podršku i energiju uspjeti da upišemo trijumf“, smatra Masaro.

Jadran m:tel, drugi crnogorski klub u Premijer ligi, nakon trijumfa na startu protiv Mladosti na Škveru, ovog puta očekuje gostovanje – u subotu od 19 sati protiv Šapca.

Foto:  VPK Primorac/Facebook

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA