Predstavnik Sutjeske se nije pojavio na utakmici, klub izgubio službenim rezultatom

Iza fudbalskog kluba Sutjeska je loša sezona. Poznato je da klub sezonu završava bez trofeja, prvi put nakon 2021. godine i da neće igrati u Evropi, prvi put nakon 2016. godine.

Ali, iz Nikšića stiže još jedna nevjerovatna informacija, a tiče se mlađih kategorija, koje bi trebalo da budu oslonac i budućnost kluba i koje su, kroz istoriju, dale mnogo talentovanih fudbalera.

Pionirska sekcija fudbalskog kluba Sutjeska je 23. maja u gostima protiv Igala trebalo da odigra utakmicu baraža za popunu Prve pionirske lige. Ali, meč nije odigran, jer Sutjeska nije imala predstavnika kluba!

Utakmica je trebalo da počne u 17 časova, a onda su sudija i delegat čekali 15 minuta ne bi li se pojavio predstavnik Sutjeske. Kako se predstavnik Sutjeske, koja uz Budućnost važi za najveći klub u državi, nije pojavio, sudija je svirao kraj utakmice i Nikšićani su taj meč izgubili službenim rezultatom – 3:0.

Inače, pioniri Sutjeske su ove sezone u nižem rangu odigrali 14 utakmica i zabilježili svih 14 pobjeda.

Foto: FK Sutjeska

2 komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Za klub za koji navijam 55 godina ovako nešto je nedopustivo. Da ste mene zvali došao bih iz Vojvodine da budem predstavnik što bi za mene bila čast.

Vujač

NIKŠIĆ PROGNOZA