Poraz Reala i Bajerna, herojski trijumf Juvea

Bila je to noć u Ligi šampiona kada su pala dva velikana, dok je jedan izvojevao herojsku pobjedu – aktuelni prvak Real je pao u Lilu 1:0, dok je Bajern poražen na Ostrvu od Aston Vile identični rezultatom. Na druoj strani, Juventus je s igračem manje slavio u Lajpcigu 3:2. Pamtiće se i debakl Atletika od Benfike u gostima 4:0, te to da je Dinamo u „Maksimiru“ propstuo veliku priliku da skine „skalp“ Monaku 2:2.

Braniocu titule presudio je gol Dejvidia iz nadoknade prvog dijela.

On je u gol pretvorio penal, jer je nešto ranije lopta u ruku pogodio Kamavingu.

Bajern je u reprizi finala Lige šampiona iz 1982. godine poražen u Birmngemu, a veliki trijumf Vili donio je Duran u 79. minutu.

On je sa gotovo 30 metara lobovao istrčalog Nojera.

U Lajpcigu je viđen obračun Šeška i Vlahovića. Postigli su po dva gola, domaćin je dva puta vodio i u posljednjih pola sata imao igrača više, ali pobjedu je odnio Juve.

Trijumf „staroj dami“ donio je Konseisao spektakularnim golom u 85. minutu.

Benfika je upisala i drugu pobjedu pošto je deklasirala Atletiko na svom terenu. Redom su pogađali Akturkoglu, Di Marija sa pena, Bah i Kokču.

Liverpul je, u meču koji je sudio naš Nikola Dabanović, golovima Mekalsitera i Salaha gotovo rutinski dobio Bolonju na „Enfildu“ 2:0.

Dinamo je imao 2:0 protiv Monaka na 15 minuta prije kraja (pogađali Sučić i Baturina), ali nije izdržao. Bod „kneževima“ osguao je Zakaria u 90.

Foto: elements.envato

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA