Poraz omladinaca od Poljske

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 1:0 u prijateljskom duelu sa Poljskom odigranom u slovenačkim Radencima.

Poljaci su do trijumfa stigli pogotkom Davida Vildaža u 90. minutu, što je bila svojevrsna kazna za promašaje ,,sokola“.

„Još jedna dobra provjera, kojom sam i pored poraza, zadovoljniji igrom nego u utakmici sa Slovenijom prije dva dana. Imali smo četiri izgledne prilike, pogodili dvije prečke i, nažalost, u posljednjem minutu iz kontranapada primili gol. Raduje me činjenica da smo dobili neke igrače sa kojima ćemo proširiti roster za kvalifikacije, jer su u ovako dvije dobre provjere pokazali da na njih može ozbiljno da se računa“, kazao je selektor Goran Perišić.

Najveću priliku u prvom poluvremenu Crna Gora je propustila u 44. minutu, kada je Dragan Miranović na nešto manje od 15 metara pogodio prečku. U nastavku, nakon prodora i asistencije Stefana Golubovića, Andrija Bulatović je sa dvadestak metara dobro šutirao, ali je golman Poljske još bolje intervenisao.

U 82. minutu, nakon asistencije Matije Badnjara, Marko Jukić je šutirao, ali je udarac izblokirao defanzivac rivala. Tri minuta kasnije, poslije kombinacije iz kornera, Miranović je ponovo pogodio prečku.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA