Podgorica sjutra dočekuje Pelister u ABA dva ligi

Samo dva dana nakon pobjede nad Lovćenom u okviru I A MCKL, košarkaši Podgorice Bemax igraće izuzetno bitan meč u NLB ABA 2 ligi.

Izabranici Boška Radovića ugostiće sjutra (18h) u ,,Bemax areni“ ekipu Pelistera u okviu 2.kola NLB ABA 2 lige. Podgorica Bemax je na premijeri nove sezone poražena od Džokera (79:76), dok je Pelister u sjajnoj seriji. Tim iz Bitolja savladao je Široki Brijeg (74:72), a u domaćem šampionatu Sjeverne Makedonije upisao pobjede protiv Tikveša i prije dva dana protiv MZT-a.

„Svjesni smo da nas čeka težak zadatak. Igramo protiv kvalitetne ekipe Pelistera, koja je u veoma dobroj formi. Nakon poraza na našem terenu od Džokera, svjesni smo da je ovo izuzetno bitan momenat i trenutak za nas. Tražimo prvu pobjedu u ABA 2 ligi, koja bi značila i početak pozitivne serije“ kazao je za klupski sajt kapiten tima Danilo Brnović.

Podgorica je nakon dva startna poraza od Džokera u ABA 2 ligi, te Kotora u domaćem šampionatu, sinoć upisala prvu pobjedu u sezoni protiv Lovćena na Cetinju, pa predvođena novim trenerom sa dosta motiva čeka jedan od najvažnijih mečeva u regionalnom takmičenju.

„Upisali smo ubjedljivu pobjedu protiv Lovćena, napravili dobru uvertiru za Pelister i nadam se dobro izdanju. Vjerujemo u naš kvalitetan, naporan i požrtvovan rad, a uz dobar ambijent domaćeg terena nadam se da možemo do trijumfa“ naglasio je Brnović.

Utakmica Podgorica Bemax – Pelister igra se u ,,Bemax areni“ sjutra od 18 časova, a ulaz je besplatan.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA