Plava noć: Predstavljen tim i stručni štab KK Budućnost Voli za sezonu 2024/2025

Košarkaški klub (KK) Budućnost Voli sinoć je organizovao tradicionalnu “Plavu noć”, te je tom prilikom predstavljen  tim i stučni štab za sezonu 2024/2025. Tim koji će do novih uspjeha voditi kapiten, Aleksa Ilić čine Džuvan Morgan, Rašid Sulaimon, Flečer Megi, Petar Minić, Andrija Slavković, Nikola Tanasković, Jogi Ferel, Đorđije Jovanović, Mateo Prežnjak, Mekinli Rajt, Judoka Azubuki i Kenan Kamenjaš. Na poziciji šefa stručnog štaba nalazi se Andrej Žakelj, sportski direktor je Gavrilo Pajović, a zamjenik izvršnog direktora za sportska pitanja je Suad Šehović.

Nakon predstavljanja tima velikom broju zvanica i gostiju okupljenih u SC Morača obratio se predsjednik Košarkaškog kluba Budućnost Voli Dragan Bokan koji je istakao da svaka košarkaška sezona započinje sa očekivanjima, uzbuđenjem i ambicijom.

“Naš cilj nije samo pobjeđivati na terenu, podjednako nam je važno da kao tim rastemo i napredujemo. Svaki trening, svaka utakmica, svaka akcija je prilika da pokažemo srce i timski duh. Uspjeh ne dolazi slučajno, ali duboko vjerujem da uz upornost, rad i zajedništvo možemo dosegnuti rezultate o kojima sanjamo. Svi imamo svoje ciljeve, ali kao tim imamo jedan zajednički – da ovu sezonu završimo s uspjehom, ponosni na trud i postignuća, ponosni na to što smo svi pojedinačno prevazišli svoje granice,” naveo je Bokan.

Ovom prilikom je svim članovima tima i stručnom štabu poželio kvalitetnu sezonu koja će se pamtiti po fer pleju, vrhunskim rezultatima i  utakmice o kojima će se dugo i  sa ponosom pričati.

“Dragi igrači, neka nas svaka utakmica podsjeti kako se  s ponosom i odgovornošću prema dugogodišnjoj tradiciji i generacijama koje stasavaju, nosi plavo – bijeli dres Budućnost Volija. Vi znate da pod koševima predstavljate ne samo sebe, već sve koji vjeruju u vas.  Vaša snaga je u timu – kada se borite zajedno, kada podstičete jedni druge da budete  bolji, nema prepreke koju ne možete savladati. Hajde da damo sve od sebe, da igramo svim srcem i da dokažemo da su pred nama veliki dani,” istakao je predsjednik kluba.

Bokan je posebnu zahvalnost za podršku KK Budućnost Voli uputio predsjedniku Vlade, Milojku Spajiću, gradonačelnici Oliveri Injac, kao i njenim zamjenicima tada Danilu Šaranoviću i sada Luki Rakčeviću, kao i sekretaru Sekretarijata za finansije Glavnog grada, Balši Špadijeru.

Značajnu ulogu u sinoćnjoj svečanosti imali su članovi Upravnog odbora Budućnost Voli među kojima su predstavnici nekih od najuticajnijih kompanija u Crnoj Gori koje spaja zajednička sportska misija i podrška koju pružaju KK Budućnost Voli.

Plava noć je bila prilika da se proslavi i novo partnerstvo i da se poželi dobrodošlica novom članu uprave Budućnost Volija, te je saradnja između Hipotekarne banke i KK Budućnost Voli ozvaničena potpisivanjem  pokroviteljskog ugovora. Ugovor su potpisali predsjednik kluba Dragan Bokan i predstavnik Hipotekarne banke, Miljan Todorović.

„Niko ništa nije postigao sam. Samo zajedno možemo više, hvala vam na tome. Bez vaše pomoći, mnogo toga što smo ostvarili, i što ćemo tek ostvariti, ne bi bilo moguće. Ponosni smo što imamo partnere koji dijele našu sportsku strast, posvećenost uspjehu i želju da promovišemo prave vrijednosti. Vaša podrška ne utiče samo na teren, već i na našu zajednicu, na mlade sportiste koji sanjaju da postanu dio ovog tima, i na svakog navijača koji vjeruje u naš klub,” poručio je Bokan.

Na sinoćnjem događaju javnosti je predstavljena i loyalty fan klub aplikacija High Five koja omogućava pristup vrhunskim sadržajima i najnovijim vijestima. Osim toga, članovi će prikupljanjem poena moći da uživaju u posebnim pogodnostima, poput druženja sa igračima, prisustvovanja treninzima, putovanja sa ekipom i popusta u klupskom web shop-u. Aplikacija donosi i popuste kod partnera kluba, kao i mogućnost online kupovine karata.

Plavu noć su svojim nastupima još posebnijom učinili nastupi dječjeg hora škole pjevanja D Mol, navijačkog tima Budućnost Voli i muzičkog dua Anđa i Slađa. 

foto:Media biro

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA