Pavićević: Igrači daju više od maksimuma, publika nam treba za još više

Mornar Barsko zlato sjura od 21 sat u SC Topolica igra utakmicu 19. kola, AdmiralBet ABA lige protiv Cibone.

Za Barane utakmica od posebne važnosti nakon poraza od Krke sa sedam poena razlike, kojima najveći rival u borbi za ostanak u regionalnoj ligi, ima i bolji međusobni skor od Mornara.

„Imamo imperativ pobjede u svakoj utakmici do kraja. Opuštanja nema, a Cibona je dobra i poletna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama. Meni su lično prijatno iznenađenje i jedino su od Budućnosti nadigrani. U ostalim utakmicama koje su izgubili su pružali otpor i uglavnom igrali egal“, kazao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Njegova ekipa je posljednja sa pobjedom manje od Krke, od koje na kraju mora imati pobjedu više. Posljednje dvije utakmice u Baru Mornar je dobio, u prvom dijelu sezone od Cibone u Zagrebu izgubio za poen (73:72).

„Igrači zaista daju u posljednjim utakmicama više od sopstvenih mogućnosti i kvaliteta. Zalaganje je maksimalno a i publika je bila od velike pomoći. Nadamo se opet velikoj podršci navijača, jer tada i igrači daju više“, zaključio je Pavićević.

I košarkaš Mornara Nemanja Vranješ je istog mišljenja.

„Puiblika dolazi u velikom broju, a nadam se i još većem broju kako bi bili naš šesti igrač. Trebaće nam podrška, Cibona je dobra a mi moramo da dobijamo i nema prostora nikakvim kalkulacijama“.

Foto: KK Mornar/Mediapro

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA