Odbojkaši Budve poraženi u Finskoj

U prvom kolu CEV Eurokupa Budvani u Finskoj izgubili od Valepe 3:0 (25:22, 25:11, 25:12) i tako doživjeli treći poraz u Evropi ove jeseni.

Odbojkaši Budve nisu uspjeli da ostvare prednost na gostujućem terenu u prvom kolu CEV Eurokupa. Izgubili su u Finskoj od Valepe 3:0 (25:22, 25:11, 25:12) i tako doživjeli treći poraz u Evropi ove jeseni.

Samo u prvom setu Budva je bila konkurentna, mada ni u jednom trenutku nije imala prednost. Osjetio se odlazak Vojina Ćaćića, koji je po dogovoru sa klubom napustio Budvu, pošto je dobio ponudu od ukrajinskog Epicentra.

Balša Radunović ponovo je bio najbolji poenter budvanskog tima, meč je zavšio sa 11 poena, šest je osvojio Ćulafić, pet Vasilije Milenković, srednji blokeri Janković i Babić imali su po tri, odnosno dva poena na kraju meča u Sastamali. Domaćina je u Veksve Areni vodio duo Sivula – Mukonen koji su imali 19, odnosno 18 poena.

Revanš je u MSC „Budva“, u srijedu, 16. oktobra, sa početkom od 18 sati. Budva mora da pobijedi nakon najviše četiri seta kako bi izborila zlatni set i nastavak evropske priče.

Foto: CEV

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA