Obradović: Želimo titulu, molim navijače da navijaju sportski

Posljednja, peta utakmica finala AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sjutra, a domaćin je „crno-bijeli“ tim. 

I jedni i drugi odnijeli su pobjede ,,kod kuće“, a posljednja dva susreta u ,,Pioniru“ protekla su i znaku incidenata, odnosno nesportskog ponašanja navijača. Stoga je trener Partizana, koji sjutra domaćin, Željko Obradović imao prvo poruku za navijače. 

„Dva-dva je u seriji, apsolutna izjednačenost. Želim aspolutno prvu poruku da pošaljem navijačima Partizana, koji su bili fenomenalni ove godine, koji su nosili tim, koji su nam bili vjetar u leđa, koji su nam uvek davali dodatnu motivaciju, da i u ovoj utakmici to ponovo rade, da bodre ekipu, ali naravno da sve protekne fer i sportski, da ne padne nijedan novčić na teren. To bi nam bila najveća pomoć. Molim ih i preklinjem da navijanje bude na nivou, bez ikakvog vrijeđanja. Bez bacanja papirića i novčića na parket“, rekao je Obradović.

Srpski stručnjak se potom kratko osvrnuo na igrački dio sjutrašnjeg susreta. 

„Naravno, probaćemo da damo sve od sebe, da seriju završimo tako što ćemo da pobijedimo i postanemo prvaci ABA lige protiv jednog odličnog tima kao što je Crvena zvezda“, zaključio je Željko Obradović.

Majstorica finala AdmiralBet ABA lige se igra sjutra od 20 sati u ,,Štark areni“.

Foto: KK Partizan

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA