NVO Crnogorski fudbal: Bez podrške sa tribina, neće biti ni rezultata

Crnogorska fudbalska reprezentacija sinoć je slavila u prijateljskom meču protiv Libana 3:2

I ako u rezultatski ne tako bitnom meču, za izabranike Miodraga Radulovića je bila veoma bitna pobjeda na psihološkom planu jer ih očekuje ključna utakmica sa Srbijom u kvalifikacijama za EURO 2024.

Ipak „sokoli“ nisu ispraćeni u Beograd kako dolikuje. 

Svjedoci smo bili skoro praznog stadiona u Podgorici koji bi trebao da bude pun s obzirom na važnost utakmice koja očekuje crnogorsku reprezentaciju.

Na to su reagovali iz NVO „Crnogorski fudbal“ koji su izrazili nezadovoljstvo zbog male posjećenosti crnogorske reprezentacije na meču protiv Libana.

„Utakmicu je pratilo „jedva“ nešto više od 1000 gledalaca. Ubijeđeni smo da bi naš trijumf sigurno bio i ubjedljiviji da su naši momci imali adekvatnu podršku sa tribina, dodatni vjetar u leđa.“ kažu u saopštenju.

Iz te nevladine organizacije dali su apel FSCG-u

„Kako za naredne prijateljske utakmice ne bi imali ovakvu sliku sa tribina, apelujemo na FSCG da pred svaki meč podijeli određeni broj ulaznica osnovnim školama, školama fudbala, cijene karata smanji. A možda ne bi bilo loše da ulaz na stadion za pripremne mečeve bude besplatan. Ovi momci zaslužuju mnogo veću podršku sa tribina.“

-Bez dobre podrške sa tribina, neće biti ni rezultata.Ovim putem želimo da poželimo sreću našim reprezentativcima na gostovanju Srbiji. Vjerujemo u vas, znamo da ćete dati zadnji atom snage za grb koji nosite na grudima- zaključili su u saopštenju iz NVO „Crnogorski fudbal“.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA