Nikšić: Na drugom memorijalnom turniru „Danilo Delibašić“ prikupljeno 4.730 eura

Na drugom memorijalnom turniru „Danilo „Delibašić“ koji je bio humanitarnog karaktera prikupljeno je 4.730 eura, saopštili su iz navijačke grupe Vojvode 1988 i čestitali osvajačima turnira, ekipi KMF PROGRESIJA koja je u finalu bila bolja od ekipe MG kafe rezultatom 7:5.

„Naši članovi na čelu sa Danilovim ocem Milošem su stupili u kontakt sa organizacijom „HUMANOŠĆU DO SRCA“ (kojoj se ovim putem zahvaljujemo) i uputila nas na sugrađane kojima je potrebna finansijska pomoć u svrhu liječenja. Tako smo pomogli Jeleni Giljen (1200€), Savi Mijuškoviću (1300€), Damjanu Radivoja Tomanoviću (1200€) i Maksimu Krivokapiću (950€) + troškovi provizije. Cilj, za koji vjerujemo da je ispunjen, bio je pokazati svima da smo tu za naše ljude i naš grad!“, navode u saopštenju.

Oni su zahvalili svim ekipama koje su uzele učešće u turniru a bilo ih je 32, „kao i svima koji su svojim prisustvom i doprinosom pomogli da dođemo do ove cifre.“

„Zahvaljujemo osoblju sportskog centra Nikšić, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem koji nam je izašao u susret i omogućio održavanje turnira u dvorani sportskog centra. Zahvalnost dugujemo „kladionici LOB“ i drugovima iz Amerike, kao i firmama „Slomark doo“, „Simax MNE“ i DOO Sito Print. Sudijama koje su bile na visini zadatka, diskontu pića „SAĆE DOO“ koji je obezbijedio osvježenje za sve učesnike turnira, kao i ekipi iz firme Platforme i bine koja je bila zadužena za ozvučenje. Zahvalnost dugujemo Radio televiziji Nikšić na čelu sa urednicom Zlatijom Pejaković“, poručili su iz navijačke grupe Vojvode 1988.

Oni su istakli da će se truditi da u narednim humanitarnim akcijama pomognu one Nikšićanke i Nikšićane kojima je to potrebno, „i još jednom se zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji su učestovali u ovoj akciji. Za brata Danila!“

Foto: Vojvode 1988

NIKŠIĆ PROGNOZA