Nikola Kažić novi predsjednik Odbojkaškog saveza

Nikola Kažić je novi predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG).

On je na izbornoj sjednici Skupštine dobio podršku svih 27 prisutnih delegata i biće predsjednik Saveza u naredne četiri godine.

Kažić će na poziciji prvog čovjeka OSCG naslijediti Cvetka Pajkovića.

„Ono što je posebno interesantno i na čemu ćemo svakako raditi jesu naše mlađe kategorije i mlađe selekcije, jer smatram da iz naših klubova dolazi dosta perspektivnih odbojkašica i odbojkaša, gdje će OSCG dati puni doprinos njihovom razvoju, uložiti u njih i bolje uslove za razvoj odbojke u Crnoj Gori uopšte. Smatram da smo na dobrom putu da to i realizujemo. Imaćemo puno inovacija, drugačiji, moderniji pristup svemu tome, a smatram da sam kroz obavljanje funckije direktora reprezentativnih selekcija OSCG sve mogao da sagledam i da polako počnem da sprovodim, što će mi biti svakako olakšanje u budućem radu i da nastavimo istim tempom“, rekao je Kažić.

Kažić je u igračkoj karijeri nosio dresove Budućnosti, Studentskog centra, Mornara i Studentija iz Tirane, bio je i kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore, juniorske, univerzitetske i seniorske selekcije Crne Gore, a nakon završetka karijere bio je statističar i trener.

Na izbornoj sjednici Skupštine OSCG imenovan je i novi Upravni odbor OSCG u sastavu: Nikola Kažić, Ivan Mrvaljević (izvršni rukovodilac direkcije za investicije i razvoj EPCG), Radule Raonić (izvršni direktor kompanije PER AQUA – voda DIVA), Petar Vukčević (vlasnik kompanije Petex), Ksenija Božović (predstavnica udruženja trenera), Nevena Terzić (predstavnica udruđenja sudija) i Mina Dragović, crnogorska reprezentativka i član iz reda aktivnih sportista.

Foto: OSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA