Nikić: Samo je rezultat izostao u Samsunu, možemo da igramo sa Velsom

Jedan od najboljih pojedinaca u našoj reprezentaciji na gostovanju Turskoj, golman Igor Nikić, kazao je u današnjem razgovoru sa novinarima da je utakmica u Samsunu bila veoma borbena i da jedino rezultat izostao.

„Igrati protiv Turske koja je igrala samu završnicu Evropskog prvenstva, dovoljno govori o njihovom kvalitetu, stadion je bio pun, atmosfera sjajna, jedina žal ostaje što nije sve to ispratio rezultat. Jako borbena utakmica, mnogo klizećih startova, svaki igrač je da sve od sebe, ali nažalost nismo mogli do povoljnog rezultata“.

Nema mnogo vremena za odmor, već sjutra je putovanje za Kardif gdje će izabranici Roberta Prosinečkog u ponedjeljak igrati sa Velsom.

„Čeka nas još jedno teško gostovanje, selekcija Velsa je veoma kvalitetna ekipa. Idemo da igramo, trudimo se svi što smo tu, da iskoristimo tu šansu koju nam selektor daje i da napravimo što bolji rezultat. Mislim da imamo kvalitet da igramo sa njima, tim par uvodnih minuta u Nikšiću je bilo loše, ostatak utakmice smo bili možda i bolji, tako da sam siguran da sa svima možemo da igramo“ kazao je Nikić.

Crna Gora je još uvijek bez boda u Ligi nacija, do kraja su ostala još tri meča.

„Nije lako kad imate tri poraza, nadam se da ćemo izaći iz te krize, imamo igru, imamo kvalitet, i siguran sam da će rezultati doći“.

Nikić je u Sumsunu debitovao u nacionalnom dresu, ali ističe da naša selekcija ima dosta dobrih golmana.

„Mijatović je i dalje u dobroj formi, imamo i Popovića koji je dobar golman, tu je i Petković. Sva četvorica dobro radimo, pa kome se ukaže prilika daće sve od sebe“ zaključio je Nikić.

Foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA